x

ZORAN MARJANOVIĆ SE OGLASIO NA FEJSBUKU PRVI PUT POSLIJE UBISTVA JELENE: Evo šta je objavio i gdje je otišao!

Zoran Marjanović (40), koji je prije 20 dana pušten iz pritvora, ne odvaja se od svoje kćerke Jane (7), a u prilog tome govori i njihova fotografija na Fejsbuku.

Marjanović se po izlasku iz Centralnog zatvora, u kom nalazio zbog sumnje da je u aprilu 2016. ubio suprugu Jelenu, povukao iz javnosti i vrijeme uglavnom provodi u krugu porodice i najbližih prijatelja. Prije dva dana je sa svojim prijateljima na internetu podijelio sliku, na kojoj mu nasmijana kćerka sjedi u krilu dok je on ljubi u kosu.

- Dok je boravio u CZ, najviše mu je nedostajala Jana, a i djevojčica je patila zbog toga što su joj odveli tatu. Otkako je Zoran 12. jula pušten iz pritvora, njih dvoje maltene svaki sekund provode zajedno, a on se trudi da joj u svemu udovolji i da joj nadoknadi vrijeme koje nisu proveli zajedno - kaže naš izvor i dodaje da je fotografija, koju je Marjanović postavio kao profilnu sliku na Fejsu, nastala u jednom kafiću.

- Vidi se da sjede u bašti nekog lokala, a Jana prosto blista. Otkako je Zoran s njom, ona je drugo dijete, vedro i nasmijano. Izgleda da je Zoran uspio da se oporavi od boravka u ćeliji i da se polako vraća, koliko-toliko, normalnom životu - objašnjava naš sagovornik.

Iako, prema njegovim riječima, Zoran izbjegava da se pojavljuje na javnim mjestima, mezimicu ne može da odbije.

- Čim je okačio sliku s Janom, brojni prijatelji i rođaci su ga obasuli komentarima, u kojima su mu pružali podršku i govorili kako je njegova i Jelenina kćerka prava ljepotica. Njihova zajednička slika je za kratko vreme prijikupila više od 100 lajkova - kaže naš izvor.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.