x

Zorica Marković pred ulazak u Zadrugu 3 otkrila: Ivanu Krunić napolju čeka bogati matorac, veza sa Čolakom je lažna!

Jedna od najkontroverznijih učesnica u historiji rijaliti programa, Zorica Marković, nedavno je ponovo postala dio "Zadruge", a neposredno pred ulazak u Imaginarijum ekskluzivno za portal Republika.rs otkrila je frapantne detalje o pjevačici Ivani Krunić.

Naime, Zorica je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, te nam je otkrila da se o pjevačici Ivani Krunić svašta priča i prenijela do sada nepoznate informacije koje su došle do nje:

- Ivana je jedna folirantkinja, željna pažnje i slave. Ona sada u rijalitiju pokušava da skrene pažnju na sebe, jer joj je karijera pjevačice krenula nizbrdo. Prvo je bila bliska sa Tomovićem, a sada pokušava da napravi neku priču sa Banetom. Ono što je prava istina, i što će mnoge šokirati, jeste da nju napolju zapravo čeka bogati biznismen čak dvadeset godina stariji od nje, koji je poslovno vezan za inostranstvo, a u svom posjedu drži čak nekoliko privatnih firmi. On ne želi da se Ivana eksponira javno, ali se ipak nije miješao u njenu oduku da uđe u rijaliti i sama se izbori za sebe. Ivana sa njim planira i brak, a Čolaka samo zavlači i igra se sa njim - kaže Zorica, koja prenosi ono što je čula o privatnom životu Krunićeve.


Podsjetimo, kako je Srpski Telegraf ranije pisao, Ivana je u želji da postane slavna i nađe svoje mjesto na "estradnom nebu", proganjala i političara Milutina Mrkonjića, koji je već dugi niz godina u stabilnoj vezi sa pjevačicom Anom Bekutom. Ivana je kao sumanuta zvala Mrku i pisala mu poruke, a poslije određenog vremenskog perioda počela je da je grize savjest, pa je odustala od svojih jalovih pokušaja.

Pored toga, Ivana je bila u vezi sa sinom Čede Čvorka, Mihailom Rajačićem, dok je bila u grupi "Luna", i baš zbog nje otac i sin su bili u lošim odnosima.

Ovo je vjerovatno bio još jedan loš pokušaj da postane poznata i, prema dešavanjima koja su do sada poznata javnosti, pjevačici nikako da pođe za rukom da se vine u zvijezde.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.