x

šokirana

Zorica Marković prvi put o agoniji pjevačice: Dušan može da naudi Tanji, strahovala bih da sam na njenom mjestu!

Pjevačica Zorica Marković šokirana je surovošću neizvjesne situacije u kojoj se Tanja Savić bori sa još uvijek zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem da vidi sinove Maksima i Ðorđa.

U razgovoru za Srpski telegraf pjevačica otkriva da je njihov ljubavni život oduvijek bio enigma i da se plaši da bi Dušan mogao strašno da naudi Tanji. Markovićeva je u više navrata viđala Dušana i Tanju u jednoj od svojih kafana i primijetila je još tada da među njima nešto nije u redu.

- Kada sam držala kafane, sretali smo se. Jedno od tih mjesta bio je moj restoran "Užice" i još od tada pamtim kako se Dušan prema Tanji loše ponašao. Meni je taj njihov brak bio vrlo tajanstven, i sa moje tačke gledišta, meni je ovo sve očekivano - kaže Zorica na početku razgovora i dodaje da ne vjeruje u Dušanovu priču da Tanja maltretira njega i sinove, već smatra da je sve suprotno i da Savićevoj on može čak i opasno da naudi:


- Što se tiče navodnih Tanjinih prijetnji, mislim, kako povjerovati da ona nekome prijeti. Ma ona je, bre, fina i tiha, ne znam. On mi je tu jako čudan, po svim mogućim pitanjima. Ja bih se bojala da živim s njim, vjeruj mi, večito bih imala neki strah. Strahovala bih da sam na njenom mjestu da mi ne naudi. Ko zna šta može da mu padne na pamet. On emituje neku negativnost, ne znam kako da objasnim. Dvoje kad se vole, emituju prijatnu energiju, kod njih je sve bilo čudno i nedorečeno. Te ovdje su, te ondje su. Potpuno nejasno i, ko zna, možda se nikada neće saznati njihov život, ali žao mi je te djece. Svi mi nešto dozvolimo u životu. Da li je htjela, morala, da li je ljubav, opsesija, strah, to ona najbolje zna.


Zorica kaže da joj je bilo sumnjivo to što je Tanja više bila odsutna nego prisutna na javnoj sceni, i to baš u periodu kada je počela da doživljava nevjerovatan uspjeh:

- Takav talenat, takva prelijepa žena odjednom je uvenula, nestala je zbog njega na vrhuncu karijere. Na kašičicu se pojavi, pa sve tu nešto bude nedorečeno. Oduvijek mi je bio čudan taj njihov odnos, ne samo što je čudan već je i enigma. Dosta je stajalo tu "ispod tepiha" da je sve to puklo sada, kao atomska bomba. Mislim da je istina negdje mnogo daleko. On se sad da l' tu brani, ne brani. Mnogo se strašnih stvari dešava u njihovom odnosu i braku. Boje se i ona i on jedno drugog.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.