x

Zenica

ZSF 2022: Zlatan Karić nevjerovatnom energijom rasplesao festivalski trg! (Foto)

Osamnaestu noć 5. Zenica summer festa na velikom festvalskom stage-u solistički koncert održao je Zlatan Karić.

Zlatan je posjetiocima ponudio nesvakidašnji repertoar kombinovan sa autorskim pjesmama i nevjerovatnom energijom uspio rasplesati festivalski trg. Zeničanin je poznat po energičnim nastupima što je pokazao i ove festivalske večeri a posjetioci su znali njegov nastup nagraditi aplauzom.

“Drago mi je što ponovo nastupam u svom rodnom gradu, za mene je to velika čast i zadovoljstvo. Večeras smo htjeli da napravimo odličnu atmosferu malo drugačijim ritmovima u odnosu na one koje je do sada slušala publika na ZSF-u i mislim da smo uspjeli u tome”, kazao nam je Zlatan nakon nastupa.

Pretposljednja noć Zenica summer festa donosi nam još jedan spektakularan koncert, večeras u srcu Zenice predstavit će nam se sjajni Mirza Selimović, program počinje od 20:30 sati.

Podsjećamo da Zenica summer fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala, zlatnog sponzora kompanije „Bingo“, te sponzora Aura osiguranja, BH Telecoma, i Federalnog ministarstva kulture i sporta.

.

.

.

.

.

.

.

Pahuljko / zenicasummerfest

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.