x

ništa mu ne pada teško

Zvezda Granda se ne stidi posla: Zbog korone sam radio na građevini! Zasukao rukave!

Slobodana Đurkovića teško je pogodila pandemija koronavirusa, kada on i njegove kolege nisu mogle da nastupaju godinu dana. Ipak, za razliku od mnogih, on nije bio jedan od onih koji su sjedili i kukali nad svojom sudbinom.

Finalista "Zvezda Granda" i vicešampion "Farme 5" ne krije da mu je prethodni period izuzetno teško pao.

- Nisam ništa htio da prepuštam slučaju. Vidio sam koliko je sati i kakva je situacija kod nas, pa sam otišao za Njemačku. Pored pjevanja, radio sam svašta. Čak i građevinu, pomagao sam jednom drugaru koji ima tamo svoju firmu, kod njega sam i spavao. Ne stidim se toga, čak mi je i prijalo, za promjenu - rekao je Sloba za Kurir, pa priznao da se uopšte ne kaje i da je to bio odličan potez u tom trenutku.


- Imao sam svirke po Njemačkoj, Austriji i Švajcarskoj. Svi mi muzičari smo navikli da lagodnije živimo i ne razmišljamo da sve može da se promijeni i da možda neće biti posla. Niko od nas nije ni slutio da to može da nam se dogodi i da toliko dugo ne možemo da radimo svoj posao - iskren je Đurković.


Inače, nakon duže diskografske pauze Sloba je nedavno objavio baladu.

- Pjesma "Od života više" je jedna lijepa ljubavna priča, dobra je i za mladence, ja radim često svadbe i mislim da će se pjevati za prvi ples - ispričao je pjevač.

.

.

.

..

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.