x

Ana ucijenila Rastu zbog konzumiranja m.rihuane pred djetetom: Biraj ili kćerka ili dr.ga!

Stefan Đurić Rasta godinama unazad ne krije da konzumira m.rihuanu, međutim, njegov novi potez ponovo je uspio da šokira javnost, budući da se slikao sa maloljetnom kćerkom Tarom, a pored njega je u pepeljari bio zapaljen dž.int. Zbog svega toga digla se opšta frka, a najviše je poludjela bivša žena Ana Nikolić.

Kako dalje saznajemo, Rasta bi mogao da provede između tri i 12 godina u zatvoru zbog krivičnog djela protiv zdravlja ljudi, pa ne čudi što je Ana bijesna kao ris.

- Rasta je okačio fotografiju sa kćerkom, ne mareći mnogo što se u pepeljari vidi zapaljeni dž.int. Naravno, svi njegovi pratioci na društvenim mrežama, ali i mediji, odmah su optužili repera! Niko ne može da vjeruje da mrtav hladan konzumira m.rihuanu čak i kada je dijete pored njega - otkriva izvor za Star i dodaje:


- Ana se najviše plaši da će zbog njegovog nesavjesnog ponašanja navući socijalnu službu na vrat i zbog toga mu je ovako rekla: "Ne zanima me šta radiš sa svojim životom, ali ne možeš da pušiš travu u prisustvu djeteta, da li si ti normalan, bre? Zabraniću ti da viđaš Taru dok se ne opametiš! Pa ti vidi šta je tebi bitnije, to đubre koje konzumiraš ili dijete!" Mnogo je ljuta i bijesna, a posebno je nervira to što je Rasta i nakon svega okačio na Instagram kako ujutru pije kafu i puši buksnu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.