x

premorena

Anastasija i Đorđe odvojeni na aerodromu: Po Ražnatovićevu stigao luksuzni automobil, a njen dečko pobjegao od paparaca! (Foto)

Pjevačica Anastasija Ražnatović vratila se iz Meksika gdje je boravila sa prijateljima i dečkom Đorđem Kuljićem i drugaricama.

Ona je sletjela na beogradski aerodrom u kasnim večernjim satima, vidno umorna od puta, ali 0jverovatno i od dobrog provoda.

Međutim, kako Đorđe ne voli da se eksponira u javnosti, Anastasija i on su sa pasoške kontrole izašli odvojeno, te je pjevačica sama vukla dva ogromna kofera. Njih je  dočekao javnosti nepoznati prijatelj, koji je po par stigao bijesnim automobilom.


Foto: Ata Images

Kćerka Cece Ražnatović doživjela je pri izlasku manji peh, kada joj se jedan kofer prevrnuo, ali je ubrzo stigla pomoć prijatelja, koji joj je pomogao i da se spakuje u automobil. Anastasija je za putovanje obukla bordo trenerku, a s obzirom na to da je putovanje u Srbiju dugo trajalo, nije imala šminku.


Podsjetimo, pjevačica je tokom boravka u Meksiku objavljivala fotografije sa putovanja, prema kojima je jasno da se fantastično provela. Ona je odsjela u luksuznom hotelu, gdje i holivudske zvijezde, a tokom boravka na ovoj destinaciji, ona je uživala na plaži, plivala sa delfinima, posećivala znamenitosti… Prije ove avanture, Anastasija je bila u martu i na Maldivima.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.