x

odbrusila

Anđela Veštica brutalno odgovorila Ivi Grgurić: Bolje da se slikam bez odjeće, nego da idem u Dubai i budem elitna!

Iva Grgurić žestoko je iskritikovala djevojke koje zarađuju od prodaje intimnih snimaka i fotografija, te je nazvala to "virtuelnom pros..tucijom", a sada je na sve to reagovala starleta Anđela Veštica.

Ona je, inače, prva koja je priznala da zarađuje na ovaj način. Anđela je istakla da posjeduje čvrste dokaze o tome šta pojedine poznate dame rade u Dubaiju, te da nisu kompetentne da komentarišu ovu temu, a jasno je razgraničila i posao kojim se veoma uspješno bavi od pros..tucije.


- Pun mi je kofer više elitnih pros..tutki koje se vuku po Dubaiju svakih 15, 20 dana, mijenjaju automobile kao čarape i dobijaju preko noći poklone u izuzetno velikim vrijednostima, Dubai pros..tutke koje ne rade nikakav posao, a žive život na "visokoj" nozi. Neke same sebi uskaču u usta svaki put kada spomenu ''Only fans'' i virtuelnu pros..tuciju, jer su djevojke toliko glupe da ne mogu prvo da naprave razliku između p..nografije i zapravo prave pros..tucije o kojoj se ćuti i uvija u foliju, a one se istom bave. Kao momak kupio ovo, momak vodio ovdje momak, ima 30 automobila, ja se ne bih složila baš sa time... - rekla je Anđela i dodala:


- A drugo ne razumijem potrebu nazovi "ispunjenih" osoba da komentarišu druge javno, ja nemam potrebu da se bavim ''elitinim Dubai'' pros..tutkama, ali neću ćutati na raznorazne izjave istih, bolje da se slikate, nego da idete sa drugaricama u Dubai i onda da isplivaju dokazi koje posjedujem da ta "drugarica" ima pišu od 20cm i bogati je Arapin. Tako da mučite vi svoju Dubai muku, dok se ja slikam i snimam. Da se ne prisjećamo zlatnih kaveza i Sukijevih zuba za 12.000 eura - poručila je Anđela.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.