x

ANDREJ MRZI SVOG SINA, A ANABELINU DJECU SMATRA SVOJOM: Strašne optužbe za Andreja, da li će i njega žena BRANITI?

Anabelin muž, Andrej Atijas, dobio je sina Leona s Jasminom Skender prije šest godina, a od tada niti plaća alimentaciju, niti ga viđa. Ipak, na sudu će se naći ne zbog novca koji duguje, nego zbog prijetnji i najstrašnijih uvreda.

- Tužila sam ga krivično - priznaje Jasmina Skender za Svet i objašnjava zašto je toliko čekala:

- Sada imam dobre advokate, ranije nisam imala para i koristila sam samo besplatnu pravnu pomoć za žene. Imala sam neke početnike pripravnike, pa to nije išlo kako treba, ali sada imam novac, angažovala sam dobre advokate i vjerujem u pravosuđe. Ovo što Atijas meni radi jeste uznemiravanje preko društvenih mreža, i to godinama unazad, a nema mehanizma da se ja zaštitim. Andrej mene stalno spominje kao da hoće da pridobije moju pažnju, čak je, kada je neko na društvenim mrežama Anabelu nazvao Razijom, on mene spomenuo i napisao da sam ja Albanka koje je promijenila ime i prezime u Jasmina Skender, a da mi je navodno pravo ime Skenderi Zijada! Ma čovjek samo izmišlja, ali za sve to mu sad ide tužba. Dijete neće moći da mi uzme jer starateljstvo pripada meni. Ja sam mu uvijek davala da viđa Leona iako on nije dolazio.


Jasmina naglašava da je Andrej imao mogućnost da bude roditelj čitavih pet godina, ali da to nije htio.

- Na sve to, on kaže da je majka njegovog djeteta pros*itutka! E pa za to mu ide još jedna tužba! Ja hoću svog sina da zaštitim, a s druge strane, voljela bih da moj Leon ima oca. Voljela bih da se Andrej izliječi, da uhvati bar diio djetinjstva svog sina i da se uključi kao roditelj, ali on svoje rođeno dijete mrzi. Svaki njegov postupak pokazuje da on mrzi svog sina, a Anabelinu djecu smatra svojom - kaže Jasmina za Svet i dodaje da Andrej nije mislio na sina kada je na Fejsbuku napisao da stiže "njegova beba".


- Leona nisam vodila u Beograd, niti ću. Andrejeva porodica kaže da mu ne dam dijete jer će on Leonu, koji ima šest godina, ispričati da mu je majka pros*itutka! Ma čim zakaže ročište, tražiću da ga psihijatar pregleda. On odbija da primi tužbe i valjda je uvjeren da će se očistiti od droge dok krene suđenje. Ma njemu je mjesto ili u zatvoru ili u nekoj bolnici, gdje će moći da se izliječi.


Jasmina dodaje i da snimak Atijasa sa nastupa grupe Funky G na beogradskom splavu dokazuje da sa njim nešto nije u redu:

- Gledala sam snimak na kom Anabela pjeva, a on spava! Pa tako se ponaša neko ko konzumira drogu, a osim problema s narkoticima, on ima problem i sa psihom.


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.