x

KĆERKA SAŠE MATIĆA JE BOGINJA LJEPOTE Duge mišićave noge, izgled top modela: Pjevačeva nasljednica se samo jednom pojavila u javnosti

Pjevač Saša Matić već dugi niz godina u braku je sa suprugom Anđelijom sa kojom ima dve kćerke Aleksandru i Taru.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Iako se njegova porodica javno ne ne eksponira, Saša Matić napravio je nedavno presedan, pa se sa naslednicom i ženom pojavio na rođendanu ćerke Aca Pejović.

NAJČITANIJA VIJEST:

"EVO TI, DA IMAŠ NA ONOM SVIJETU" Janjuš skinuo sa sebe dragocjenost i bacio u bratov grob, pa zajecao

Tom prilikom svima je zastao dah kada su ugledali lepu ćerku pevača.


Duge, mišićave noge, duga kosa, lice, ali i telo kao kod top modela, svi su komentarisali.


Da podsetimo, jedna od najvećih zvezda na našim prostorima je pevač Saša Matić prvi put je o svom životu otvoreno pričao sa profesorkom doktorkom Slavicom Đukić Dejanović.

Bio je neki utorak, tako nešto, ja sam se već spremio za spavanje, tada nije bilo mobilnih telefona, zove moj drugar na kuću i pita moju mamu: "Gde je Saša?", kaže ona "Već je sine legao, rano ustaje, škola je sutra, ima obaveze", a on kaže: "Jao teta Dragice hoćete da probudite i njega i Dejana, ovde u kafanu je došao Šaban Šaulić, znam da mi je pričao da je on njegov fan da bi da ga upozna. Sedi ovde ja sam njemu puno pričao o Saletu, kada bi mogao da dođe...". Kada je meni mama to rekla, ja sam ustao obukao se, došao je tatin prijatelj po nas dvojicu i odveo nas - kaže Saša Matić prosećajući se te večeri i dodaje:

Mi smo došli u kafanu, prvo sam mu pružio ruku, pa smo seli i kažu oni muzičari: "Ajde ti sad Sale malo", ja kažem: "Ma ne, samo vi svirajte, ja neću", a kaže mi drug: "Alo bre, došao čovek da te čuje, šta sad to znači neću" i ja uzmem mikrofon i kada sam otpevao "Dva galeba bela", i ne znam šta još kažem ja Šabanu: "Hoćete li vi da otpevate nešto, a on meni kaže: "A ne, ne sine, ja sam došao večeras tebe da slušam" i mi smo ostali do ujutru. To mi je možda prvo veče da sam ostao tako, klinac sam još bio, ostali smo u kafani do sedam ujutru - priseća se Matić.

NAJČITANIJE VIJEST:

NE IDE DA OVO NOSI PRIJA UZ “DAM, DAM, DAM”: JK ponovo potkačila Aleksandru, pa otkrila sve o pištoljima u Areni!

Naravno taj da nisam otišao na časove, nisam bio u stanju da pratim, a pogotovo što sam bio pod tim utiskom što sam upoznao čoveka kao što je Šaban Šaulić. On je bio fasciniran mojim glasom i rekao je čika Raletu: "Ovo će biti jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima".

Saša je kod Šabana ostao upamćen kao neko ko ima mnogo talenta.


- Posle, kada ja još ništa nisam ni snimao, bio je neki njegov intervju u kom je rekao: "Ima jedan mali, znate, ja sam ga upoznao pre par godina, on može biti jedini moj naslednik. Ne znam zašto taj dečko ne snima". A, ja sam tada već bio sa pokojnom Marinom Tucaković i Futom u pregovorima da radim. Onda sam snimio album "Maskara" i počeo sa Šabanom da se družim. Baš smo bili dobri pirjatelji, ja sam često bio kod njega u Krčedinu, na svim njegovim proslavama, slavama, rođenjima unuka, dece... - kaže Saša.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Blic.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.