x

Atelier No1: U Sarajevu otvoren ekskluzivni butik muške garderobe! Nosite ono što drugi nemaju! (GALERIJA)

U sarajevskom naselju Nova Otoka svečano je otvoren butik muške garderobe "Atelier No1". Poduzetnica Dina Moćić predano je radila prethodnih mjeseci na ovom projektu. Sarajevo je napokon dobilo mjesto gdje će svi muškarci pronaći unikatne komade odjeće i samim time biti drugačiji od svih, u korak sa modom. 

Butik "Atelier No1" je na oduševljenje brojnih zvanica svečano otvoren. Ekskluzivni muški butik u vlasništvu Dine Moćić posjeduje jedinstvenu i najkvalitetniju garderobu, što će vaš stil učiniti originalnim i prepoznatljivim.


Sve ono što jednog običnog muškarca pretvara u pravog šmekera nalazi se u butiku "Atelier No1".  Novootvorena radnja na Novoj Otoci obiluje bogatim prodajnim asortimanom za muškarce. Originalnost, kvalitet, trend i prigodna cijena krase "Atelier No1" u kojem se možete opremiti od glave do pete.


Obuća, odjeća, asesoari  zadovoljiti će vaš ukus, a prije svega obradovati vaš novčanik. Ne samo da ćete se osjećati lijepo, komforno i ugodno, već ćete biti jedinstveni i samim time zadovoljni što dobar kvalitet dobijate po pristupačnoj cijeni i što vaše najomiljenije komade garderobe ne mijenjate nakon nekoliko nošenja.


Sofisticiran i elegantan izložbeni prostor butika "Atelier No1" će bez sumnje postati pravi raj za sve trendsetere s istančanim ukusom. Ne propustite posjetiti butik na Novoj Otoci i pogledati visokokvalitetne i moderne modele iz zimske kolekcije.



Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.