x

Banjaluka sprema novogodišnji spektakl: Velike koncerte održat će Lepa Brena i Željko Samardžić

Pripreme za novogodišnje praznike su počele, a grad Banjaluka je objavio kako njihove građane i turiste za doček Nove godine očekuje spektakl – koncerti dvije regionalne muzičke zvijezde, Željka Samardžića i Lepe Brene.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

U novogodišnjoj noći 31. decembra nastupiće Željko Samardžić, a prvog dana nove 2024. godine, za popularnu reprizu, očekuje se veliki koncert Lepe Brene.

“Sasvim sigurno, ove dvije koncertne večeri u Banju Luku privući će veliki broj turista iz zemalja okruženja, kao što je to i bio slučaj u prethodnim godinama.

Upravo namjera Grada kao organizatora i jeste da svim sugrađanima ponudi što bolji, atraktivniji i kvalitetniji program koji bi samim tim i doprinio većoj posjeti turista iz zemalja regiona, te iz inostranstva”, naveli su.

Pored obilježavanja Nove godine u ponudi će biti i sve one tradicionalne aktivnosti, poput dočeka Dječije nove godine, Nove godine u Domu omladine, proslava Badnje večeri i slično.

Zbog trenutnih radova na izgradnji hotela „Palas“ i jednosmjernog odvijanja saobraćaja u Banjaluci, sve koncertne aktivnosti biće prebačene na novi trg kod sportske arene, a posebno će biti okićen i Park „Mladen Stojanović“, u okviru kojeg je pripremljen i „Zimzopark“, gdje vas takođe očekuje mnoštvo aktivnosti.

Svi detalji i najave događaja u sklopu novogodišnjih manifestacija i „Banjalučke zime“ biće objavljeni blagovremeno na sajtu Grada Banjaluka.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

N1

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.