x

tuga

Beba će učiniti ljubav jačom: Posljednja objava ubijene Nizame u Gradačcu koja kida dušu!

Nevjenčana supruga Nermina Sulejmanovića (35), Nizama Hećimović, koja je ubijena u krvavom piru svog supruga, posljednjom objavom na društvenim mrežama obratila se svojoj bebi, djevojčici za čiji život se bojala i u posljednjim trenucima, a čijoj boljoj budućnosti se nadala svakog dana.

Beba će učiniti ljubav jačom, dane kraće, noći duže, novac manji, dom sretniji, odjeću otrcaniju, prošlost zaboravljenu i budućnost za koju vrijedi živjeti – napisala je Nizama u posveti svom djetetu, nadajući se najboljem.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.


– Ima prijava za nasilje. Međutim, ono što moramo reći, jeste da su se uvijek koristile prednosti zakona, odnosno odustajalo se od svjedočenja vezano za krivično djelo nasilje u porodici. Dakle, radi se o višestruko osuđivanoj osobi koja je odranije poznata policiji i Tužilaštvu – rekao je za medije portparol Tuzlanskog tužilaštva, Admir Arnautović.

Ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.


Sulejmanović je snimao svoju nevjenčanu suprugu nakon što je pretučena, prilikom čega je uzeo pištolj i rekao “gledajte, kad imate posla sa ***** koja te prijavi policiji”.

Kako se moglo vidjeti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete, prenosi Blic.


– Bojala sam se, bojala sam se za sebe i dijete – teškom mukom rekla je ona, nakon čega joj je ubica hladnokrvno ispalio hitac u glavu.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu supruge, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

.

.

Izvor: Srpskainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.