x

Tea Tairović u centru Beograda ogrnula zastavu Srbije: Poljubila trobojku, pa poručila: "Koliko vas volim"

Pjevačica je u bundi ukrašenoj kristalima pozdravila publiku sa bine i svoj koncert započela uz dobro poznate taktove pjesme "Za jednu noć".

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Mlada pjevačica Tea Tairović večeras, 13. januara za Srpsku Novu godinu priredila je pravi spektakl za više hiljada Beograđana na Trgu Republike.

NAJČITANIJA VIJEST

Romantične scene na Jahorini: Mladić iz Dubaija zaprosio Sarajku uz balone i prskalice

Iako je izuzetno hladno, a temperatura ispod nule, to nije sprečilo na hiljade Beograđana da se večeras provede uz srpski Šakiru, kako joj tepaju mnogi i to u centru prestonice.

Tea je u bundi ukrašenoj kristalima pozdravila publiku sa bine i svoj koncert započela uz dobro poznate taktove pjesme "Za jednu noć".

Da nije samo ona iznenadila publiku, jasno govori i činjenica da je dobila na stotine poklona, od medvjeda, preko cvijeća, do jednog vrlo zančajnog - zastavu, odnosno svima bolje poznatu trobojku.

Pjevačica je ovaj poklon, kao i druge naravno prihvatila sa oduševljenjem, a zastavu je odmah i ogrnula - što je tek raspametilo publiku.

- Ma, volim vas, puno!

NAJČITANIJA VIJEST

Emotivan oproštaj slovenskih policajaca od četveronožnog kolege: Spašavao je ljudske živote, štitio policajce i obožavao djecu

Samo da se smijemo, 'ajmo, svi u glas!

Koliko vas samo volim! - poručivala je Tea sa bine okupljenim fanovima, koji su horski sa njom pjevali svaku numeru koju je izvodila.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.