x

BENJAMIN SPAHOVIĆ PIŠTOLJEM KRENUO NA NOVINARKU: Neviđeni haos u Parovima! (VIDEO)

Nakon što su Benjaminu Spahoviću pušteni komentari publike, gdje su uglavnom bili negativni, ljutitim stavom otrčao je do garderobera. Niko se nije nadao šta će se potom desiti kada bude izašao iz prostorije. Dok je izlazio, učesnici su primijetili da drži nešto u ruci, povrijeđen komentarima, ali i pitanjima novinara.


Pošto je izašao, opšta panika nastala je u vili. U ruci je nosio pištolj, uperivši u sve takmičari, svi su počeli da bježe gdje su stigli.

Benja je imao namjeru da izbaci novinarku koja je bila specijalni gost.

- Nemoj Benjamine, molim te smiri se - odzvanjalo je vilom od strane mnogih takmičarki, a među najglasnijm bila je Dina Galorini.


Uhvativši novinarku, povukao ju je za ruku i krenuo da je izbaci na vrata, ali u tom trenutku ostali cimeri su ga pratili pokušavajući da ga smire.

Đorđe Tomić prišao mu je i udario i time ga onesposobio, jer se onesvijestio. Ali tu nije kraj haosu, nakon što je obezbjeđenje odreagovalo i izvelo Benjamina, Dini se slošilo jer joj je stavio pištolj, pa je doživjela šok. Bacajući se po bodu od straha, gušila se zbog cijelog događaja.


(Happytv.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.