x

BIO JE DIO JUŽNOG VETRA, A SA JEDNIM ČLANOM IMAO JE SUKOB: OVA svađa duboko je povrijedila Sinana, ali mu je bivši kolega ipak odao počast!

Preminuli pjevač Sinan Sakić bio je dio nekada izuzetno pupularne grupe "Južni vetar", a nakon raspada muzičkog sastava svi su nastavili solo karijeru.

Grupa Južni vetar je proslavila Sinana, Draganu Mirković, Mileta Kitića, Indiru Radić, Šemsu Suljaković, Jašara Ahmedovskog i mnoge druge. Grupu je osnovao Miodrag Ilić, poznatiji kao Mile Bas, koji je bio kompozitor i tekstopisac svih hitova nastalih tokom osamdesetih i devedesetih. Muzički pravac koji su ovi izvođači zastupali kasnije je Rambo Amadeus nazvao - turbofolk.


Poslije raspada, iako su bili kao porodica, Dragana Mirković i Mile Kitić su se posvađali 2009. godine, kada je ona odbila da bude gost na Kitićevom koncertu. Miletov koncert u Areni, koji je prošao neslavno, bio je razlog i njegove svađe sa Sinanom Sakićem. Nakon koncerta, Sinan je sa suprugom došao na afet parti, ali mu obezbjeđenje nije dalo da uđe bez pozivnice, št je Sinana jako povrijedilo.

Mile Kitić se oprostio od pokojnog kolege emotivnom porukom na društvenim mrežama.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.