x

Bio je najbolji prijatelj Divne Karleuše! Muž Nade Topčagić: Slomljen sam, bili smo kao najrođeniji, ona je bila pravi drug i dobar čovjek!

Zlatko Đorđević, muž pjevačice Nade Topčagić neutješan je zbog smrti koleginice i prijateljice Divne Karleuše. Karleuša je danas preminula u svom stanu oko 12:30 sati.

- Prije sat vremena sam saznao da nas je Divna napustila i još ne mogu da dođem sebi. U šoku sam! Mi smo godinama radili zajedno na radiju, bili smo kao najrođeniji. Družili smo se i poslije radija - kaže Divnin prijatelj  i dodaje:


- Posljednji put smo se čuli kad sam ja imao tešku upalu pluća, ona me zvala i tješila me: "Zlaki, nemoj ništa da se plašiš, nije to ništa strašno. Moraš da uradiš bronhoskopiju, ali u totalnoj anesteziji"... Znao sam da je bolesna, ali ne toliko. Još ne mogu da dođem sebi. Divna je bila dobar čovjek i drugar. Sa njom je čovjek mogao da razgovara i ozbiljno i da se proveseli u kafani. Družila se često ranije sa Nadom i sa mnom, često smo umjeli da se zajedno proveselimo - rekao je Đorđević za Pink.rs.


Podsjetimo, Divna je 2016. godine primljena u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima. Kod doktora se javila tek kada je počela da iskašljava krv. Od tada su joj vršene pretrage i njena borba je počela. Pjevačica i njena majka nisu željele da ovo završi u javnosti, pa nisu ni davale komentar na tu temu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.