x

nepoznati detalji

Bivša zadrugarka šokirala otkrićem: Kija je SAZNALA za Slobu i JOŠ JEDNOG MUŠKARCA!

Pinkova zvezda Nena Petrović napustila je prošle nedjelje rijaliti "Zadruga", a sutradan, čim su joj se utisci slegli, otkrila je svoje impresije o najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

- Zadovoljna sam svojim učešćem u rijalitiju, zaista. Nije mi se samo dopalo to što sam okarakterisana kao rijaltii igrač, to zaista nisam, već normalna osoba. Ušla sam kao pjevačica, izašla kao pjevačica - objasnila je Nena, a potom jasno i glasno stavila do znanja da pomirenje sa Banetom Čolakom, sa kojim je bila u "Zadruzi", nije na vidiku.

Svoj stav je, naravno, iznijela i o kolegi Slobi Radanoviću, koji već mjesecima unazad životni prostor dijeli sa suprugom Kristinom Kockar i djevojkom Lunom Đogani.

- Rekla sam da razumijem Kiju, koja je tu došla da rješava svoje neke probleme kako umije i zna. S druge strane, Sloba se zaljubio, pa ga ne može čovjek razapeti na krst zbog toga. Luna je dosta mlada, da li griješi ili ne, to je pitanje... Ali na greškama se uči. Međutim, mislim da će Luna i Sloba ostati zajedno - predviđa Nena koja smatra da Sloba nije agresivan, iako su ga pojedinci iz "Zadruge" tako okarakterisali.

- Zaista ga ne poznajem kao agresivca. Nikoga u kući ne mogu tako okarakterisati, ne bih voljela da zbog toga krenu napadi na mene. Mada, biću iskrena - nikad se ne zna šta čovjeka može istjerati iz takta i pasti mu na pamet.

Mnogo se šuškalo i o navodnoj gej aferi između Slobe Radanovića i Marka Zeca, o čemu su akteri ove priče u više navrata javno govorili, ali i Kija Kockar, koja je, prema Neninim riječima, spomenula još jedan sličan muževljev "izlet". Budući da nije željela da imenuje sa kim je to Sloba razmjenjivao eksplicitne poruke, a da je opšte poznata priča oko Marka Zeca, postoji sumnja da je u pitanju još jedan učesnik "Zadruge".

- Jednom sam načula da je Kija rekla Slobi "Ti si se dopisivao ovdje sa jednim muškarcem, ali neću reći sa kojim". Ne znam da li je mislila na Marka Zeca ili na nekog drugog... Kada sam je pitala za to, rekla mi je "Nisi ti dobro čula", mada, ja imam dobro uho za to i vrlo dobro znam šta sam čula - završava Nena.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.