x

POVRIJEĐENA I DJEVOJČICA

Bivši košarkaš Igokee učestvovao u velikom incidentu u Kninu u kojem je teško povrijeđen hrvatski policajac

Bivši košarkaš Igokee Sava Lešić (34) je učestvovao u velikom incidentu u Kninu u kojem je teško povrijeđen hrvatski policajac.

Incident se desio u ponedjeljak, a sve je počelo fizičkim sukobom kada je Lešić sa suprugom na cesti pred ulaskom u selo Kosovo pored Knina zaustavio svoj bijeli Audi beogradskih tablica ispred automobila njemačkih tablica u kojem su se nalazile dvije sestre, 25-godišnjakinja i 13-godišnjakinja.

Prema tvrdnjama igrača koji je dres Igokee nosio od 2018. do 2020. godine, on je želio obići automobil koji mu nije to dozvoljavao i prelazio je u njegovu traku. U tom trenutku je dolazilo vozilo iz suprotnog smjera i sekunde su ga dijelile od katastrofalnog udesa, nakon čega se zaustavio ispred automobila u kojem su se nalazile djevojke.

Tada je došlo najprije do verbalnog, a potom i do fizičkog sukoba u kojem je Lešićeva supruga ošamarila 13-godišnjakinju.

No, drami tu nije bio kraj. Djevojke koje su napadnute su otišle kući i prepričale šta se desilo ocu (53) i bratu (27) i oni su se nakon pola sata pojavili pred porodičnom kućom Lešića.


Uz Savu, njegovu suprugu i djecu, u tom trenutku u kući su se nalazili i njegova majka (65), otac (69) i brat Dragan (37) sa djecom.

Otac napadnutih djevojaka, inače nekadašnji vojnik hrvatske vojske a sadašnji hrvatski policajac koji nije bio na dužnosti, je, prema Lešićevim riječima krenuo prema njegovim roditeljima uz povike "Četnici, ubili ste mi majku 95., sad ću vas pobiti sve!" i potom je odgurnuo Lešićevu 65-godišnju majku koja je pala i zadobila lakše tjelesne povrede.

Potom je nastala tučnjava u kojoj je najdeblji kraj izvukao otac djevojaka koji je na kraju završio u šibenskoj bolnici s teškim tjelesnim povredama. Njega je Dragan Lešić, navodno, udario čekićem.

U službenom izvještaju hrvatske policije navodi se da je ukupno šest osoba procesuirano, te da su napravljene četiri kaznene i dvije prekršajne prijave.


Tako je brat Save Lešića osumnjičen za počinjenje kaznenog djela teška tjelesna povreda, supruga Save Lešića je osumnjičena za počinjenje kaznenog djela tjelesna povreda, otac save Lešića i otac djevojaka su osumnjičeni za počinjenje kaznenog djela prijetnje, dok su Sava Lešić, te brat napadnutih djevojaka dobili prekršajne prijave za ometanje javnog reda i mira, te će protiv njih biti podnesen Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku.

Također, s obzirom na to da je osumnjičeni 53-godišnjak, otac djevojaka, policijski službenik PU šibensko-kninske, on je zbog sudjelovanja u navedenom događaju udaljen iz službe do daljnjega, bez obzira na to što se u to vrijeme nalazio izvan službe.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.