x

Bivši NBA prvak objasnio kako je ostao bez 57 mil. $

Bivši NBA igrač Eddy Curry otkrio je kako je izgubio više od 57 miliona dolara te došao do duga od dva milijuna i ostao bez krova nad glavom.

Curry je bio četvrti pick Chicago Bullsa na draftu 2001. i prve četiri sezone u najjačoj ligi svijeta proveo je u dresu Bullsa. Potom je šest godina igrao u Knicksima (2005.-2011.), pa su uslijedili Miami (2011./12.) i Dallasu (2012.) prije nego što se preslio u Kinu. Amerikanac je sedam godina bio u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta gdje je i završio karijeru 2019.


“Zarađivao sam milijune, ali sam u jednom trenutku shvatio da moj računovođa nije radio ono što je trebao raditi. Uzimao je kredite gdje god je stigao. Sada puno radim na tome sa sindikatom igrača i mladim momcima. Punomoć je bila najvažniji faktor u mojoj financijskoj katastrofi. Greška je bila što sam nekome dao takvu punomoć”, izjavio je Curry, koji je 2012. s Miamijem osvojio naslov prvaka.


“U nekom trenutku uzeo je zajam od čovjeka u Vegasu. Podigao je kredit na moj potpis. Kasnije nije otplatio kredit, ja nisam ni znao za to, a mene su tužili. Bila je to posudba od 500.000 dolara, a na kraju sam platio oko četiri milijuna dolara.“

Curryjeva najbolja sezonu u NBA bila je 2006./07. kada je prosječno bilježio 19.5 poena, 7 skokova i 0.8 asistencija.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.