x

Bolje da sam nogu slomila nego što sam sa tobom bila: Miljana ostavila Zolu, pa briznula u plač!

Zadrugari su se i ovog nedjeljnog jutra uljepšavali u kozmetičkom salonu, a sve je prekinuo incident koji nje napravila Miljana Kulić kada ju je Marko Miljković optužio da mu je ukrala cigarete. U pokušaju da odbrani sebe, ona je preturala po džepovima ostalih zadrugara ali i frizera.

Miljanin vjerenik Lazar Čolić Zola joj je zamjerio što ponovo započinje svađe, a nju je to dodatno razbijesnilo. Njih dvoje su nastavili da se raspravljaju u pabu, ali problem nisu uspjeli da riješe.


– Svaki momak stoji iza devojke! Da sam kriva, da sam ne znam šta uradila, treba da budeš uz mene. Neću da prestanem ako mi neko kaže da sisam k**ac iz čista mira. Ja sam takva, vraćam hiljadu puta. Ti mene napadaš, hoćeš u narodu da me ocrniš. Sram te bilo – bila je ljuta Miljana.


– Hajde da se sredimo. To ti je u krvi. Ti si naučila samo da se svađaš – odgovorio joj je Zola, a zatim joj je poručio da želi da izađe iz rijatija.

– Hajde, izađi, da meni ne uništavaš život ovdje i rijaliti karijeru. Ne smiješ, p**kica si. Nije mi dobro, uništio si me! Bolje da sam nogu polomila, nego što sam s tobom bila – vikala je Miljana i odjurila u suzama.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.