x

BORA: MIKI JE GNJIDA, MRTAV JE ZA MENE!

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Bora Santana žestoko je opleo po svom bivšem cimeru i drugaru Mikiju Đuričiću nazvavši ga gnjidom zbog toga što je na njega potpuno zaboravio. 

Naime, pjevač je za Rijaliti ispričao da ga je pčelar razočarao zbog toga što se rijetko sjeti da ga pozove i pita ga kako je, pa mu je zbog toga krivo.


- Miki i ja smo bili dobri drugari i odlično smo se slagali čak i poslije završetka rijalitija. Ja sam sa njim ostvario stvarno dobar odnos i on je tip osobe koja je zaista uvijek tu za svoje prave prijatelje bez obzira na sve. U međuvremenu se od svih nas distancirao i odjednom prestao da se javlja.


- Onda sam počeo ja njega da zivkam i svaki put mi je rekao da će mi se obavezno javiti da se vidimo i svaki put je slagao. On je mrtav za mene, više ga neću zvati. Drugima zna uvijek da kaže da su gnjide kad se prema njemu ponašaju onako kako ne bi trebalo, a kada on to drugima radi, onda je sve u redu. Ne znam šta mu se desilo, ali imam utisak da to više nije isti čovjek. Ako se nekad negdje budemo sreli, sve ću mu sasuti u lice i neće mi biti žao. Što se mene tiče, moj obraz je čist - rekao je Santana.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.