x

Bora Santana se od svih djevojaka odlučio na muškarca prerušenog u ženu: Pao poljubac pred kamerama, a ekskluzivno otkrivamo pravu istinu o Naidi, tačnije Francu Ferrariju! (VIDEO)

Bora Santana danas je u mraku razgovarao sa tri kandidatkinje koje su se prijavile za konkurs kako bi postale njegove supruge. Nakon što je izabrao dvije, Miru i Naidu, odnosno muškarca iz Sarajeva Franca Ferrarija, koji je obučen kao žena, one su razgovarale sa Mikijem Đuričićem i odgovarale na njegova pitanja. 


Franc Ferrari je u kratkoj izjavi za Ekskluziva.ba portal otkrio pravu istinu o sebi. Naime, on uopšte nije transvestit ili transrodna osoba, već je samo za potrebe rijalitija "Zadruga" prerušen u žensko. Dodao je i kako je potpisao ugovor sa produkcijom, pa se pravi haos tek očekuje, a ko zna kako će Santana reagovati kada sazna da se poljubio sa muškarcem prerušenim u žensko.


Santana je rekao da mu se viđe sviđa Naida. Ovi zadrugari ponovo su se uputili u kafić "Dubioza" gdje su zaigrali sa kandidatkinjama, poslije čega je Bora rekao djevojkama koju je izabrao.


- Izabrao sam Naidu. Nekako mi više odgovara njen senzibilitet, njena energija mi je top, sa njom imam više tema, ona je top. Ima Miro vremena za tebe, čućemo se kada bude vrijeme - govorio je Bora.


Kada je došlo vrijeme za rastanak, kao što je obećao ranije Mikiju Đuričiću, Bora Santana poljubio je obe djevojke, a sa Naidom se dogodio i "blic" poljubac.

.


.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.