x

Bori ukrali 5.000 eura u Milanu!

Bivši zadrugar Bora Santana po izlasku iz najpopularnijeg rijalitija "Zadruga" angažovao se po pitanju nastupa, a publika sa velikim nestrpljenjem očekuje svako Borino pojavljivanje. Kako je za Rijaliti magazin otkrio, muzičar je na jednom od nastupa u inostranstvu bio opljačkan, a suma novca koju je imao u torbici bila je pozamašna.

- Kada sam bio u Milanu, imao sam u torbici više od 5.000 eura, to je bio lično moj novac koji sam ponio sa sobom. Kada sam sišao s bine, primijetio sam da je neko pokupio moju torbicu i sav novac, kao i moja dokumenta, koja sam ponio sa sobom. Nisam se baš mnogo iznervirao jer novac od te tezge još nisam uzeo, a pošto je bila velika svota, nisam se mnogo brinuo, važno je samo da smo živi i zdravi, a novac će se zaraditi. Svadba i samo veselje odvijalo se u jednom dvorcu, to je bilo vjenčanje jednog mog dobrog prijatelja koje je bilo na vrhunskom nivou i tako nešto sam prvi put vidio u svom životu - ispričao je Bora.


Santana ne krije da je bio šokiran kada je shvatio da je opljačkan, ali i da nije brinuo jer je znao da može da računa na kolege estradne umjetnike.

- Za mene je bio veliki šok sama činjenica da je neko iskoristio vrijeme dok sam ja pjevao da me opelješi. Moram da priznam da ja i danas ne znam ko mi je to uradio! Kolege su mi izašle u susret, ponudile novac, pa čak i prevoz nazad. Mogu da otkrijem da sam jednom imao bakšiš od 15.000 eura, koji sam uzeo za nekih pola sata, moja harmonika je bila okićena cijela sa po 200 i 500 eura. Pare nisu problem, uvijek se zarađuje, mislim da su tek sada pojedini zadrugari shvatili ko je Bora Santana, svi mi prilaze i čekaju me da se slikaju sa mnom, moje koleginice, kao i mnogobrojne djevojke.


- Neke koleginice nisam prepoznao, pa su mi zamjerile, ali ih ja sve volim i poštujem, nego sam ih zaboravio sve u rijalitiju, kao da imam amneziju, ipak je devet mjeseci puno. Mogu da kažem da ja nisam osoba koja voli da se hvali, dok sam bio u rijalitiju bio sam fin, ja sam osoba koja ne voli mnogo da priča, moja djela govore o meni. Očeličio sam se u rijalitiju i mogu slobodno da kažem da od cijele ekipe iz "Zadruge" ja najviše zarađujem, došlo je vrijeme da vide kako Bora Santana hara Evropom. Zaista sam pun energije i spreman sam za nastupe. Nedavno sam nastupao i sa Kijom, to je bio naš prvi nastup i bilo je puno ljudi, diskoteka je bila prepuna.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.