x

sudiće mu

Brajan Volš optužen za ub.stvo supruge Ane Volš: Odgovaraće za strašan zločin, nema pravo na kauciju!

Velika porota okruga Norfolk optužila je u četvrtak uveče Brajana Volša (48) iz Kohaseta u Masačusetsu za ub.stvo njegove supruge Ane Volše, potvrdilo je Okružno tužilaštvo u Norfolku!

Po američkom zakonu, zločin je okarakterisan kao ub.stvo prvog stepena.

Velika porota optužila je Volša da je doveo u zabludu policijsku istragu i prenošenje ljudskog tijela, saopštila je kancelarija tužioca, prenosi CBS.


Beograđanka Ana Volš, 39-godišnja majka troje djece iz Masačusetsa, nestala je u novogodišnjoj noći nakon što je večerala sa suprugom i prijateljem. Njen suprug je rekao da je krenula na međunarodni aerodrom Logan u Bostonu da bi letjela za Vašington, ali nema dokaza da je ušla u avion. Njeni ostaci još nisu pronađeni.


U januaru je tužilac Norfolka objavio da je Brajan Volš optužen za ub.stvo u nestanak svoje žene. On se na suđenju izjasnio da nije kriv.

Za vrijeme nestanka Ane Volš, Brajan Volš je bio u kućnom pritvoru zbog federalne osude koja je uključivala šemu prodaje lažnih slika Endija Vorhola. On se izjasnio krivim za lančanu prevaru, međudržavni prevoz za šemu prevare i posjedovanje konvertovane robe i nezakonite novčane transakcije, izvijestio je CBS Boston. Volš ostaje u pritvoru bez prava na kauciju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.