x

Branislav Lečić o Kiji Kockar: Poslije ovih žestokih riječi stjuardesa će odlijepiti!

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je glumac Branislav Lečić odlijepio za Kristinom Kijom Kockar, te da ju je muvao u jednom noćnom klubu, glumac je to kategorično demantovao i istakao da on ne zna ko je dotična osoba.

"Ja ne pratim žutu štampu i vjerujte mi da nemam pojma ko je to. Niti sam razmjenjivao brojeve telefona, niti sam šaputao na uho bilo kome bilo šta, kao što kažete da u novinama piše... Zaista to nema veze s mozgom" rekao je Lečić za „Alo!”.


Kada smo ga pitali da li je uopšte bio u tom klubu, on nam je dao potvrdan odgovor.

"Bio sam na rođendanu kod onog malog iz „Tvoje lice zvuči poznato”... Kod Leona. Svratio sam samo nakratko, vjerujte. Ako se i desilo da je ta osoba bila tu, u separeu, ja to ne mogu da znam. Pozdravio sam se sa svima, upoznao, pružio ruku, ali to je sve. Nema tu mjesta spekulacijama", kaže poznati glumac za „Alo!”.


"Ja toliko rijetko iz kuće izlazim da vam ne mogu opisati. Ne idem po noćnim klubovima, to mi nije svojstveno. Ovakvim tekstovima i povezivanjima sa izvijesnim osobama koje ne poznajem samo me tjeraju da iz kuće uopšte ne izlazim", završio je glumac. 



(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.