x

HAOS

Ša ponovo moli Vanju da se pomire: U programu uživo otvorio dušu, razlomila ga tuga!

Nenad Aleksić Ša ušao je u "Elitu", a već na prvom Pretresu nedjelje otkrio je razlog njegovog iznenadnog raskida sa Vanjom Aleksić.

On je tad priznao da je Vanja u drugom mjesecu trudnoće izgubila bebu i da im je ta situacija jako teško pala, zbog čega se slomio i završio u suzama.

Reper stalno govori da jedino o čemu razmišlja je pomirenje sa svojom, još uvijek zakonitom, suprugom, o čemu je i danas govorio tokom gostovanja u radio-emisiji.


- Rekao sam da ovdje neću napraviti ni jednu grešku. Znam da imam toliko godina, ali konačno sebi dajem šansu da se promijenim, ali sve karte su u njenim rukama. Nadam se da ćemo sačuvati taj brak. Ovo nisu samo riječi, tu su i djela. Zna ona da sam iskren i nadam se da će vjerovati svakoj riječi koju sam izustio. Volim je najviše na svijetu i nedostaje mi. Kada promijenim neke nedostatke koje znam da mogu, biće bolje svima. Čovjek se uči dok je živ - pričao je reper.


Podsjećamo, Ša i Vanja sve su šokirali kad su nakon samo par mjeseci braka donijeli odluku da se raziđu i pobrišu sve zajedničke fotografije sa društvene mreže Instagram. On je nakon ulaska u Elitu otvorio dušu i priznao šta se dešavalo o njihovom odnosu i zbog čega sebe smatra krivim.


- Nisam joj vjerovao kad kod roditelja ide, nisam imao povjerenje, a trebao sam. Time sam je malo udaljavao i pritiskao sam je. Mi smo krili to da ne bi došlo do toga do čega je došlo. Prvi put nešto što sam ceo život želio i što su mi svi idioti i indijanci govorili da nikad ne mogu da budem otac. Izgubili smo bebu, to je to. Poslije dva mjeseca. Krili smo to da ne bi došlo do toga do čega je došlo. Jako mi je teško palo, čekao sam to cijeli život. Trebao sam da dam lufta, da dam prostora. I na kraju to j...no veče kad je sa drugaricama izašla, ja napravim frku, odreagujem katastrofalno i odem kod majke da prespavam. Vratim se i vidim popakovane stvari. Ja kao ja, svašta izgovorim, svašta bukvalno. Izgovaram riječi koje je..ga ono, takav sam kad prsnem. Naravno da sam moljakao svaki dan po cijeli dan, volim tu ženu i stalo mi je do nje, braka, njenog djeteta, njene porodice koja je predivna. Sve je toliko savršeno da bi se zauvijek odvojili. J..eš riječi ja mogu da pričam šta god. Sve su karte kod nje, ljuta je i ima prava - rekao je Ša.

.

.

Izvor: kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.