x

BRENA UZELA PRIJATELJU 50.000 EURA ZA SVADBU!

Vlasnica "Granda" Lepa Brena sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem trenutno uživa na Jamajki, gdje je otputovala kako bi prisustvovala vjenčanju i pjevala na svadbi prijatelja milionera i njegove zgodne izabranice iz Beograda. Tu ništa ne bi bilo čudno da folk zvijezda, kako Srpski telegraf saznaje, svoje pojavljivanje nije naplatila 50.000 eura.

- Brena i Boba su otputovali na egzotično karipsko ostrvo gdje se ženi vlasnik svjetskog lanca hotela Ljubiša Krstajić, koji im je dobar prijatelj. Kako je Brena omiljena pjevačica njegove tridesetak godina mlađe izabranice Ane Popović, mladoženja je riješio da joj ispuni želju i pozove svoju prijateljicu da im pjeva. Obezbijedio je njoj i njenom suprugu luksuzni smještaj i platio oboma put, a Brena mu je pored toga uzela i honorar od 50.000 eura - priča dobro obaviješten izvor i dalje navodi:


- Živojinovići, koji su gosti na ovom nesvakidašnjem višednevnom svadbenom slavlju, u međuvremenu mogu da uživaju u svim čarima ostrva i sunčaju se na plažama koje su najljepše na svijetu - zaključio je naš sagovornik.


Da uživa za sve pare, pokazala je i Brena u svojim objavama na Instagramu, gdje postavlja fotografije sa Bobom otkako je doputovala na Jamajku.


Inače, među zvanicama našle su se i druge bogate i poznate ličnosti, a na pjevačicinim fotkama se može vidjeti i glumac Andrija Milošević.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.