x

uživa u domu od 100.000 eura

Brendon se unakazio: Uradio mačje oči, ubrizgao botoks, ni nalik onome što je bio! (Foto)

Branislav Radonić Brendon u jednoj od prvih epozoda na Jutjubu fanovima je pokazao svoj dom u Beogradu koji je koštao 100.000 eura.

On je stan za koji kaže da je koštao 100.000 eura sredio baš po svom ukusu, a kada padne noć ističe da je prava "purpurna kapsula".

- Ova gajba izgleda specifično u određenim dijelovima dana. Ujutru ima mnogo više dnevnog svjetla, a najbolja je noću kada je bukvalno kao "purpurna kapsula'" - istakao je Brendon.


Bivši zadrugar je nedavno renovirao stan i opremio ga skupocjenim detaljima, prostranim ogledalom, ali i udobnim namještajem. U spavaćoj sobi ima krevet za koji kaže da je dva sa dva, a iznad njega na plafonu je ogledalo.


U komentarima su mu pisali da su ga plastičari unakazili, pa je odmah odlučio da pokaže i koje sve intervencije radi na svom licu, pa su pratioci bili u prilici da vide "mačije oči" i malo botoksa, a tokom intervencije Brendon je rekao da će uskoro uraditi i fejslifting.


Prije 10 godina smo imali prvi put prilike da ga vidimo u rijalitiju Veliki brat i tada još nije imao nijednu intervenciju.

Na Brendonovu drastičnu promjenu u licu su skrenuli pažnju i gledaoci rijalitija Zadruga, kada se kroz komentare često provlačilo kako je pretjerao sa botoksom. 

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.