x

nije štedio na vjerenicu

Briga ga što duguje silne pare: Darko Lazić vjerenici Marini kupio poklon od 30.000 eura, sačekao je ispred kuće u Brestaču!

Darko Lazić se, prema pisanju medija, pošteno otvorio za rođendanski poklon koji je darovao svojoj vjerenici Marini Gagić.

Marina je prije nekoliko dana proslavila 22. rođendan, a od Darka je navodno dobila džip čija je cijena oko 30.000 eura.

- Darko je rezervisao restoran u Beogradu i sve ugovorio bez njenog znanja, pa Marina nije imala pojma šta se dešava u međuvremenu. Znala je samo da će svi ići na ručak i da će on za sve da se pobrine. Glavno iznenađenje je uslijedilo po povratku u Brestač. Darkov brat Dragan je novi automobil parkirao ispred porodične kuće, a čim su izašli iz kola, Marini je Darko uručio ključeve. Pazario je džip nekoliko dana ranije, prije rođendana - rekao je izvor.


Darko nije štedio na vjerenici, iako je nedavno priznao da duguje silne pare, te da je riječ o čak milion i po eura.

- Nisam još vratio dugove, porasli su. Bilo je milion, sada je milion i po. Ali dobro, čim počnem da radim, vratićemo. Bitno je da ja glava na ramenima. Ako neki drugi duguju, zašto i ja ne bih mogao? Milion i po eura nije malo - rekao je Lazić.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.