x

"ČAK I SADA, MILJAMA DALEKO..."Jelena Marjanović danas bi proslavila 35. rođendan, a njena sestra za nju ima TUŽNU PORUKU!

Pjevačica Jelena Krsmanović napunila bi danas 35 godina da tog 2. aprila 2016. godine nije brutalno, sa devet udaraca u glavu, ubijena u kanalu pored nasipa, u naselju Crvenka.

Njena sestra Teodora Krsmanović napisala je tim povodom poruku na Fejsbuku koja je mnoge potresla.

"Zajedno smo prošle dug put, dijelile sreću, a i tugu s' kojom smo se usput susretale. Mi smo razumjele jedna drugu na način koji ljudi oko nas nisu razumjeli, jer sestrama nisu potrebne ni do kraja izgovorene rečenice. Čak i sada, miljama daleko UVIJEK ćemo biti povezane srcem, jer naša sestrinska povezanost će zauvijek ostati jaka", napisala je Teodora.


Jelena Krsmanović, Zvezda Granda, brižna majka i kćerka, supruga i prijateljica, rođena je 29. avgusta 1983. godine. Još od malena željela je da pjeva, te je još tada tražila svoje mjesto pod estradnim nebom. Tokom tog traganja upoznala je Zorana Marjanovića, kasnije supruga, muzičkog producenta, koji je sa svojom porodicom živio nekoliko kuća dalje. Nakon nekoliko godina veze udala se za njega i prešla da živi u njegovu porodičnu kuću.


U braku sa njim dobila je kćerkicu, koju je, kako svi njeni poznanici i dan danas pričaju, voljela više od svega. Od muzičke karijere Jelena se udaljila nakon rođenja kćerkice. Ipak, nekoliko godina kasnije ljubav prema muzici navela ju je da krene sa planovima za povratak estradi.

Međutim, 2. aprila 2016. godine, dan nakon što je snimila dvije strofe svoje, ispostaviće se kasnije, posljednje pjesme, Jelena je ubijena. Na svega nekoliko stotina metara od mjesta gdje je stajala njena petogodišnja kćerka.


Istraga njenog ubistva trajala je dugo, čak 15 mjeseci. Mjesecima nakon pjevačicine smrti nije bilo uhapšenih, a čini se ni osumnjičenih za zločin. A onda, 15. septembra prošle godine, ispred kuće u kojoj je živjela uhapšen je čovjek koji je tvrdio da je Jelenu volio više od svega - njen suprug Zoran Marjanović.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.