x

CECA I TEA ZA 70.000 Є GLAVNE ZVIJEZDE NA ROMSKOM BALU U SKOPLJU! Najbogatiji Romi nisu žalili para: Pjevaće im na UVCE u luks hotelu

Svetlana Ceca Ražnatović i Tea Tairović biće glavne muzičke zvijezde na poznatom "Romskom balu" u Severnoj Makedoniji, koji se održava 18. januara.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Njih dvije će tom prilikom u Skoplju zapjevati nekima od najbogatijih Roma sa ovih prostora, koji žive širom svijeta.

NAJČITANIJA VIJEST

TRAGEDIJA “POGINUO RADNIK MIRNEL (37) DOK JE MIJENJAO GUME NA VILJUŠKARU”

Kako saznajemo, Ceca će za ovaj nastup dobiti 50.000 evra, dok je Tea bila zadovoljna cifrom od 20.000 evra.

Nastupiće i Đogani fantastiko za 10.000 evra kao i Sara Reljić koja je ugovorila angažman za 5.000 evra.


Na ovom 44. tradicionalnom "Svjetskom romskom balu" u jednom od najluksuznijih makedonskih hotela u Skoplju, pored pjevača iz Srbije, pjevaće i Muharem Serbezovski, kao i romske muzičke zvijezde iz Severne Makedonije: Bernat, Tarkan, Džefrina i Cita.

Inače, ovaj "Romski bal" koji organizuju Romi iz Skoplja, jedan je od najposećenijih i najglamuroznijih romskih tradicionalnih manifestacija u Evropi i okuplja preko tri hiljade ljudi svih starosnih dobi iz cijele Evrope.

Cijena karte za ovaj događaj je 3.000 makedonskih denara ili 50 evra, a pored bogate tepeze i muzike, sigurno je da će se muzičari opariti i velikim bakšišom, bez čega ne mogu da prođu slavlja ovog tipa.

Podsjetimo, ni Ceci ni Tei ovo neće biti prvi put da pjevaju na romskim veseljima, ali će ovo biti prvi da zajedno pjevaju na istom događaju, što do sada nije bio slučaj.

- Intenzivno pratim šta Tea radi i jako mi se sviđa način na koji to radi i način na koji je zamislili taj neki svoj put.

NAJČITANIJA VIJEST

PROMET MU JE 40 MILIONA EVRA, IMA STAN U MONAKU Ovako živi srpski biznismen: "Otišlo mi je zdravlje, imam stresove i probleme"

To je tako lijepo i pozitivno i veselo... ono što scena i traži - rekla je Ceca nedavno medijima o Tairovićki.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Kurir.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.