x

Da li ste se ikada zapitali koliko su zaradile naše najveće zvijezde? Najpoznatiji sajt na svijetu izvagao koliko je teška srpska estrada, evo koliko vrijede Ceca, Brena, Karleuša, Šaban...

Sajt "Celebritynetworth" bavi se zaradom i imovinskim stanjem poznatih ličnosti. On je nedavno objavio i podatke o zvijezdama sa domaće estrade. Među najbogatijima su najbolje kotirane zvijezde folk muzke. Predstavljamo vam listu najbogatijih zvijezda sa naše scene:

5. Lepa Brena - 16 miliona dolara. Sajt navodi da je Brena najprodavanija pjevačica u bivšoj Jugoslaviji koja je prodala više od 40 million ploča. a  sajtu piše da je ona sem što je pjevačica i glumica, kao i uspješni menadžer.


4. Šaban Šaulić - 20 miliona dolara. Sajt piše da je snimio 30 albuma, kao i da je oženjen Gordanom za koju je napisao i pjesmu, kao i da ima sina i dvije kćerke.


3. Dragana Mirković - 30 miliona dolara! Ona je jedna od najuspešnijih pjevačica u bivšoj jugoslaviji, a popularna je u Bugarskoj i Rumunijim piše sajt. Sajt navodi da je udata, da ima dvoje djece, kao i da je vlasnik televizije.


2. Jelena Karleuša - 40 miliona dolara. Jelena, kako piše sajt, sem što je veoma poznata balkanska pjevačica, borac za ljudska prava i kolumnistkinja, kao i da je udata za fudbalera Duška Tošića.


1. Svetlana Ceca Ražnatović - 80 miliona dolara. Prema Celebritynetworth, Ceca je na prvom mjestu po zaradi i jedna je od najpopularnijih pjevačica u regionu od 1988.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.