x

Gagićeva pored njega prošla kroz PAKAO

Daleko mu lijepa kuća: Marinini roditelji presretni zbog odlaska Darka Lazića u Njemačku!

Folker Darko Lazić i njegova bivša vjerenica su raskinuli vjeridbu, a on je malo nakon toga otišao u Njemačku.

Njeni roditelji su navodno osjetili olakšanje kada se to dogodilo i navodno se nadaju da se Marina i Darko neće pomiriti.

- Oni su sretni što se sve ovako završilo i nadaju se da se Darko i Marina neće pomiriti. Od starta nisu bili za tu vezu i govorili su Marini da se mane Darka, ali ona nije htjela da sluša. Ne misle oni da je on loš čovjek, već jednostavno nije za nju. Oduvijek je bio problematičan, volio da popije, mijenja djevojke, pa kako je ona mislila da ga promijeni. Što bi Slobodan i Sandra rekli "Ovako je najbolje za sve, daleko mu lijepa kuća". Marina se pored njega mnogo kidala i nervirala, a takva nije dobra nikome, najmanje djetetu - priča izvor za "Svet", a prenose mediji.


Podsjetimo, pjevač Darko Lazić nije dugo samovao nakon što ga je prije četiri mjeseca ostavila vjerenica Marina Gagić. On je odnedavno u vezi sa pjevačicom Barbarom Bobak, koja se pojavila i u jednoj emisiji ovogodišnjeg takmičenja za "Zvezde Granda", saznaje Kurir.

Novinari Kurira stupili su u kontakt sa Lazićem, koji nije bio sretan kada je čuo zašto ga zovu.


- Ja sam u inostranstvu, nemam komentar na to. Danas je ona, sutra će biti neka druga. Imam važnija posla - rekao je Lazić, dok Gagićeva nije odgovarala na poruke.

- On je slobodan čovjek, može da radi šta hoće. Čula sam i ja da ima tu djevojku koja liči na mene, ali meni to nije ni bitno. On me odavno više ne zanima i nemojte me više zvati zbog njega - rekla nam je Marina.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.