x

SPOJ KOJI ĆE POKORITI ESTRADU: Darko Lazić snimio duet sa Zerom

Folk zvijezda Darko Lazić posljednjih godina snimio je nekoliko uspješnih dueta koji su za kratko vrijeme postali mega hitovi, a posebno su se izdvojili sa kumom Andreanom Čekić, Rastom i Vojažom, Tanjom Savić i drugima.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Međutim, poznato je da ovom folkeru nema ravnog kada su u pitanju narodnjaci, a ovog puta priredio je neočekivano iznenađenje i napravio veliki preokret, koji će se, nema sumnje, veoma dopasti publici!

NAJČITANIJA VIJEST

ALDIJANINIH PET ROĐAKA PRETUKLO VOZAČA AUTOBUSA ZBOG ČETIRI MOBITELA I 350 EURA

Naime, on je ukrstio glasovne sposobnosti sa popularnom hip-hop pjevačicom Marinom Pezerović, poznatijom kao Zera, a njihova duetska pjesma “Prezime”, koju potpisuju Mersed Hadžić i Dejan Kostić, uskoro će ugledati svjetlost dana.

Saradnji je kumovao Darkov producent Mersed Hadzić, koji je predložio numeru, a svi su se iznenadili time kako se Zera snašla u nešto drugačijem žanru, na koji od nje nismo navikli!

Zera je jedna od najpopularnijih pjevačica među mlađom generacijom, dok Darko godinama unazad slovi za najpopularnijeg folkera u regionu, te nema sumnje da će ovaj spoj nadmašiti mnoga očekivanja i napraviti opštu pometnju na estradi.

Kada je muzika u pitanju, od Lazića smo navikli da iznenađuje novim stvarima, što je dokazao i sa posljednjim albumom koji je postao jedan od najslušanijih u regionu.

S druge strane, Zera je trenutno jedna od najtraženijih mlađih pjevačica, pogotovo u dijaspori.

NAJČITANIJA VIJEST

BOBAN ZDRAVKOVIĆ OD PRIJE TRAŽIO 4.000 EVRA! Aleksandra zvala kolegu da joj bude gost na koncertu on joj rekao svoju cijenu

Široj publici je postala poznata nakon objavljivanja svog prvog singla “Do zore”, koji je napravio planetarni uspjeh.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

(Express/Pink)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.