x

pjevačica u strahu

Dara u frci zbog Velje Nevolje: Pjevačica se odriče sestrića zbog Belivuka!

Pjevačica u strahu nakon što se njen rođak Stefan Vilotijević doveo u vezu sa ozloglašenim klanom Belivuka, zbog čega mu je poručila da će ga se odreći ako on postane novi šef mafije, piše Srpski telegraf.

Pjevačica Radojka Adžić poznatija kao Dara Bubamara našla se u crnoj hronici nakon što se njen sestrić Stefan Vilotijević, poznatiji kao Mali Kićun, doveo u vezu sa Veljkom Belivukom, i to kao njegov potencijalni nasljednik.

Naime, prema saznanjima, pjevačica je dijelu porodice poručila da će ih se odreći ukoliko se ovi navodi ispostave kao tačni, te da ne želi ni u ludilu da joj se ime dovodi u vezu sa ovim ozloglašenim klanom.


- Dara je poludjela kada je u novinama pročitala da se dovodi u vezu sa klanom Veljka Belivuka i sve to zbog toga što je u srodstvu sa Stefanom Vilotijevićem, koji je odranije poznat policiji, a kako se pisalo, sada je desna Nevoljina ruka. Ona je odmah kontaktirala s njim i rekla da ne želi da je povezuju sa kriminalcima i da je izuzme iz te priče, a, ako bude potrebe, ona će i javno da kaže da nema nikakve veze s njim i da oni nisu ni u kakvom kontaktu,kao i da će se odreći srodstva ako treba - govori dobro obaviješten izvor iz Darine porodice i dodaje:


- Ona je u strahu da policija ne zakuca i na njena vrata i da ne bude morala na ispitivanje. Zato svima govori da sa Malim Kićunom nema nikakve veze, da nisu u kontaktu i ne njeguju porodične odnose. Dara se na sve načine trudi da se ogradi od cijele priče da bi izbjegla probleme.

Kako dalje piše Srpski telegraf, pjevačica je čak pozvala i advokata da bi se posavjetovala oko izjava u slučaju da je pozovu novinari ili, u najgorem slučaju, policija.

Kako bi provjerili navode do kojih su došli, Srpski telegraf je pozvao pjevačicu, ali se ona nije javljala na  pozive i poruke.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.