x

PITALA GA, A ON ODBRUSIO

Dari dečko očitao bukvicu? Toni neće ni da čuje da pjevačica radi za Novu godinu! Ovo je glavni razlog!

Dara Bubamara navodno nigdje neće nastupati za Novu godinu, a razlog je taj što joj je to zabranio dečko. Naime, Darin dečko se navodno iznervirao kada je čuo da mnogi pjevači nastupaju u pola cijene zbog manje posla.

"Zvale su je gazde nekoliko klubova u Beogradu i ponudile joj da pjeva 31. decembra, a objasnili su joj da zbog manjka posla i ograničenog broja ljudi imaju dogovor sa ostalim pjevačima da rade u pola cijene. Ona je bila u dilemi i pitala je dečka za mišljenje, međutim on joj je očitao bukvicu. Rekao joj je da ne treba da se ponižava i da spušta cijenu nastupa, već da doček provede sa njim i da ne razmišlja o poslu", navodi izvor.


"Dara ima veliku ušteđevinu, toliku da godinama ne mora nigdje da pjeva. Ona se uželjela publike i zato je razmišljala da prihvati ponudu za novogodišnju noć, ali se ipak predomislila posle razgovora sa Tonijem, a uostalom i on ima dosta novca, tako da ne moraju da rade dok ne prođe pandemija koronavirusa", priča navodno izvor.

Kako stvari stoje, pjevačica i Toni će dočekati Novu godinu u toplijim krajevima, pa navodno razmišljaju o Dubaiju ili Egiptu.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.