x

Rekord kakav skoro nismo vidjeli na našim prostorima

Dino Merlin rasprodao beogradsku Arenu u pola dana, pa zakazao novi datum!

Dino Merlin jedan je od najpopularnijih pjevača u regionu, a koliko je cijenjena njegova umjetnost i muzička karijera, govori činjenica da su u samo pola dana od puštanja u prodaju, sve ulaznice za koncert zakazan za 18. novembar u “Štark Areni" rasprodate.

To nije uspjelo ni najvećim svjetskim zvijezdama koje su do sada posjećivale region.

Ove jeseni svi žele biti dio njegove nove turneje „Mi“ koja već nosi srednje ime „rasprodato“, a koja još od prošle godine obara sve rekorde posjećenosti u cijeloj Evropi. Brzinom kojom prodaje ulaznice, ovaj sarajevski umjetnik postao je najtraženiji izvođač na Balkanu i još jednom trijumfovao.


U Beogradu i u Srbiji obožavaoci su tokom noći dežurali kako bi u trenutku puštanja u prodaju bili najbrži i osigurali ulaznice, a zbog ogromnog interesovanja na ticketing servisu, srušen je bio čak i sajt za prodaju karata u jednom trenu. Niko nije očekivao toliku navalu.


Zato je upravo sada objavljen i novi datum koncerta – nedjelja 19. novembar u 20:30 časova, a ulaznice za novi datum biće u prodaji od srijede, 26. jula na platformama ddtickets.rs i tickets.efinity.rs kao i na prodajnim mjestima (Štark Arena, TC Rajićeva i Dom omladine).


Brzina kojom su obožavaoci velike muzičke zvijezde došli do željenih ulaznica, ganula je i samog umjetnika nakon što je primio vijest o još jednoj potvrdi uspješnosti njegovog višedecenijskog rada i rekordu koji je postigao u svojoj bogatoj karijeri.

Kako je interesovanje za ovaj muzički spektakl nezapamćeno, a Arena se rasprodaje za bukvalno par sati po koncertu, saznajemo kako se za sve poklonike muzičkog zvijezde iz Sarajeva koji će uživo svjedočiti ovom spektaklu priprema impozantna pozornica i raskošna scenska produkcija nikad viđena na ovim prostorima.


Ovo će biti njegov sedmi koncert u beogradskoj Areni, a publika će kao i svaki put do sada uživati u vrhunskoj muzičkoj čaroliji po kojoj su prepoznatljivi koncerti ovog slavnog kantautora iz njegove četrdesetogodišnje bogate karijere.

Sve ovo, samo je još jedan pokazatelj da je Beograd s razlogom pravi izbor kada je riječ o početku jesenjeg dijela turneje “Mi”, jer srpska prijestonica naprosto obožava ovog umjetnika.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.