x

Tip je u 14 navrata osvojio lutriju pa objasnio svoj uspjeh: ‘Svako to može napraviti’

Danas je općepoznato da su šanse za osvajanje lutrije prilično male. Često se navodi statistika koja kaže da je veća vjerojatnost da će vas pogoditi munja i da ćete umrijeti nego osvojiti glavnu nagradu lutrije. 

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

S obzirom na milijune mogućih kombinacija na listiću lutrije, logično je zaključiti da biste trebali kupiti veliki broj listića ako želite povećati svoje šanse za osvajanje glavnog dobitka.

NAJČITANIJA VIJEST

Oglasio se novi Dalilin dečko: "Ljubomorni ste jer ne možete da uživate u tuđoj sreći"

Točno to je učinio rumunjski ekonomist po imenu Stefan Mandel, surađujući s investitorima i sindikatom pod nazivom International Lotto Fund ili ILF, što im je omogućilo osvajanje ukupno 14 lutrija diljem svijeta, prenosi Indy100.


U intervjuu dostupnom na YouTubeu, Mandel objašnjava: “Teoretski, svatko može kupiti sve moguće kombinacije. Svaki srednjoškolac može izračunati te kombinacije. Nitko nikada nije razvio logistički sustav za polaganje tolike količine listića za igru. Bili smo jedini pobjednici i to je to.”

Dobro je prolazio

Mandel je naposljetku ciljao na lutriju u Virginiji, gdje su pravila o odabiru šest brojeva između jedan i 44 značila da postoji samo 7.059.052 moguće kombinacije – što je očito bilo povoljno. Virginia je također dopuštala pojedincima da kupe i isprintaju karte kod kuće, što je učinilo proces manje neugodnim. U veljači 1992., njegov sindikat osvojio je jackpot od 27 milijuna dolara, a s obzirom na to da su iskoristili sve moguće kombinacije, osvojili su i dodatnih 900 tisuća dolara za listiće s nižim nagradama.

NAJČITANIJA VIJEST

NAŠLI SMO DVORAC DEČKA JOVANE JEREMIĆ U GROCKOJ: GIPSANI LAVOVI ČUVAJU OGROMNU KAPIJU VILE (VIDEO)

Iako su ga i ILF istraživale 14 međunarodnih agencija, uključujući CIA-u i FBI, oba su oslobođena bilo kakve odgovornosti. Danas, prema izvještaju The Hustle, Stefan Mandel, navodno provodi dane u kući na plaži na udaljenom otoku uz obalu Australije.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Dnevno.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.