x

Diskvalifikacija za Jelenu i Saleta? Obezbjeđenje ga izvodi: Đubre jedno! Klošarčino! Au, grozan kraj! (VIDEO)

Reper Sale Tru je u toku žurke burno reagovao na ignorisanje njegove djevojke Jelene Krunić pa je zbog toga udarao pesnicama u zid. Situacija je kulminirala kada je Sale odlučio da popriča sa njom u garderoberu. Jelena mu je buhesu konačno priznala koji je razlog zbog njenog ignorisanja na žurki. Zamjerila mu je što je podijelio sa ostalim zadrugarima intimni detalj iz njihove veze, tačnije da su imali odnose u tuš kabini koja je propala, a Sale je savjetovao Petrućija kako da se to ne dogodi njemu u odnosu sa Rebekom Popović.


- Šta si pričao Petrućiju? Pričaš kako da je*e Rebeku, da stanu oboje u kabini. Što si ti njemu davao savjet? To je naša intima, kako te nije sramota bre? Sram te bilo, skloni mi se sa očiju, neću da te vidim. Idi pričaj kako da ne propadnu, pošto smo se ti i ja j**ali, hajde idi - vikala je Jelena na Saleta.


- Ti meni nisi prišla, sram te bilo - vikao je Sale na nju.

- Na mene da kreneš, na mene da se zalijećeš? Klošarčino jedna - vikala je Jelena koja je bila u suzama.


Obezbjeđenje je reagovalo istog momenta pa je repera odvelo u zatvor u okviru "Zadruge" gdje će provesti noć kako bi se strasti smirile nakon ove žestoke svađe koju je imao sa Jelenom.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.