x

DIVNA DNK ODBILA IZAĆI IZ ZADRUGE KAKO BI VRATILA KĆERKU IZ HRANITELJSKE PORODICE: Saznala loše vijesti, ali ne želi napustiti rijaliti!

Divna Kocić odbila je da privremeno napusti „Zadrugu“ i tako riješi problem s maloljetnom kćerkom koju je socijalna služba smjestila u hraniteljsku porodicu. Ona je svoj postupak obrazložila time da je djetetu tamo bolje nego s bakom i dekom.

Ubrzo nakon što je ušla u ovaj šou, Divni DNK su nadležne institucije oduzele dijete koja je ona ostavila kod svojih roditelja. Producenti nisu željeli da Kocićevoj saopšte problem koji je nastao, jer nisu znali gdje se djevojčica nalazi, a i vjerovali su da će njen suprug Marko riješiti problem nakon što je izbačen iz rijalitija. Pošto je on izjavljivao da nema namjeru da kćerku dovodi kući sve dok njegova žena ne izađe iz „Zadruge“, organizatori su riješili da porazgovaraju s Divnom.

Prema našim saznanjima njoj je objašnjeno da joj je kćerka privremeno oduzeta i ponuđeno joj je da napusti šou dok ne riješi problem. Na zaprepaštenje ljudi iz organizacije, Divna je odbila takvu mogućnost i rekla da neće da izlazi napolje jer joj je potreban novac, ali i da je sigurna da je malenoj Kristini bolje i ljepše u hraniteljskoj porodici nego s njenim roditeljima, koji žive na rubu egzistencije.

Takođe, ona je obećala da o svom problemu neće pričati s ostalim učesnicima da ne bi dalje komplikovala situaciju i izazvala konflikte s Centrom za socijalni rad. Poručila je da će po kćerku otići kad se završi rijaliti.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.