x

Dizajner zamalo preminuo tokom se*sa: Nagutao se dr.ge za silo.anje!

Modni kreator Darko Kostić, kome se sudi za polno uznemiravanje maloljetnika i posjedovanje n.rkotika, i ranije je hapšen zbog d.oge i to kada se onesvijestio tokom se.sa sa jednim kompozitorom!

Srpski telegraf ekskluzivno je došao do izjava koje su Kostić i D. A. dali u policiji nakon incidenta koji se dogodio u junu 2017. godine. Kompozitor je ispričao da se Kostić nadr.girao, a potom pao u nesvijest dok su imali se.s, zbog čega je morao da zove Hitnu pomoć. Ljekari su tražili asistenciju policije, koja je u stanu našla sp.d i takozvanu d.ogu za silovanje!


- Kostića sam jutros upoznao preko telefonske aplikacije za se.s. Došao je u moj stan, ponudio sam ga sokom, da bi on potom izvadio kesicu sp.da i tražio mi čašicu za rakiju u koju je sipao neku providnu tečnost. Na Darkovo insistiranje poš.rkali smo po liniju spida sa tanjira, a onda je on ispijao tu tečnost koju sam ja odbio. Nakon predigre uslijedio je se.s, ali se Darko u jednom trenutku onesvijestio. Šamarao sam ga, Darko bi nakratko došao sebi, da bi potom opet ostao bez svijesti - ispričao je A. D. kasnije u policiji.


Kada je vidio da ne može da mu pomogne, pozvao je Hitnu pomoć. Međutim, Darko je odbijao njihovu pomoć i nije želio da im da svoja dokumenta, pa su oni pozvali policiju.

- Policajci su došli, pronašli bijeli prah i tu providnu tečnost, i odveli nas u stanicu - ispričao je D. A.

S druge strane, Kostić je u policiji tvrdio da su on i kompozitor prijatelji i da je došao u njegov stan kako bi razgovarali, ali i da d.oga koja je nađena nije njegova.


- Ja sam uš.rkao jednu crtu sp.da. Sjećam se nekih desetak minuta dok smo sjedili, a nakon buđenja sam vidio osoblje Hitne pomoći, koje stoji iznad mene, i dva policajca u uniformi. U stanici su mi pronašli kesicu sp.da u džepu. Kao što sam već rekao, bio sam u nesvijesti, tako da ne znam kako je ta kesica završila kod mene - ispričao je Kostić inspektorima.

On je sve vrijeme tvrdio da je dr.gu zatekao u stanu D. A. i da mu nije jasno kada je i zbog čega ostao bez svijesti. Vještačenjem prozirne tečnosti koja je nađena utvrđeno je da je u pitanju GHB ili dr.ga poznata pod uličnim imenima tečni e.stazi ili d.oga za s.lovanje!


.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.