x

Djetetu ništa neće faliti bez mene sa 2 dadilje: Poznate mame osudile Didi jer nije vidjela kćerku 30 dana, evo šta je rekla!

Dijana Janković skoro mjesec dana nije vidjela bebu koja ima svega dva mjeseca. Prvo je ljetovala u Hrvatskoj, pa u Turskoj.

Pjevačica Dijana Didi Janković skoro mjesec dana nije vidjela svoju bebu, koju je rodila 3. jula! Iako kćerkica Dajana ima tek dva mjeseca, vrijeme uglavnom provodi bez majke!

Poznate dame su zgrožene ovakvim Dijaninim ponašanjem:


- Šokirana sam da je poslije porođaja otišla na more bez djeteta. Ako joj beba smeta, nije trebalo ni da je rađa. Nevjerovatno mi je da je nekom toliko stalo do putovanja u vrijeme koronavirusa. Ako neko već ima novca da živi lagodno, može sebi da napravi ugođaj i u svojoj vili. Beba mora da bude pored majke u svakom trenutku, a najviše kada je tako mala - kaže Goga Sekulić i dodaje da ona nema povjerenja u dadilje:

- Ostaviti dijete dadiljama na čuvanje je strašno! Pa svaki dan čujemo da je neka bebisiterka povređivala djecu krišom. Nikada nisam imala povjerenja u njih i nikada neću.


Voditeljka Jovana Jeremić smatra da Dijanino dijete mnogo pati:

- Ne podržavam majke koje ne viđaju svoju djecu iz čiste obesti! Drugo je kada žena mora da radi da bi prehranila porodicu, ali je svakako veliki hendikep za dijete kada ne raste uz mamu. 

Mia Borisavljević tvrdi da se rijetko odvaja od kćerkice Eme:

- Ne mogu da zamislim da tako dugo budem odvojena od djeteta. Ne znam kako neko to može, ali svi smo mi različiti.


Sa druge strane, Dijana se pravda da je dolazila da posjeti (?!) bebu:

- Pa nije baš da bebu nisam vidjela cijelih mjesec dana. Bila sam prvo u Hrvatskoj, pa sam došla da je posjetim i tek onda sam otišla u Tursku. Stalno sam zvala dadilje i gledala sam Dajanu preko video-poziva. Pa bolje da dijete čuvaju dadilje nego da dugo putuje i da je maltretiram vozikajući je kolima i avionom - kaže Dijana za Informer. Na pitanje da li joj je odmor bitniji od djeteta, Jankovićeva odgovara: - Na odmor sam krenula kada sam se oporavila od porođaja i shvatila da djetetu ništa neće faliti bez mene jer ima dvije dadilje. Ona je beba, kao da zna ko je čuva - kaže Dijana.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.