x

Djevojke provocirale Karleušu na nastupu u Holandiji i skandirale Vranješevo ime: A evo šta je JK uradila!

Jelena Karleuša trenutno boravi u Dubaiju na porodičnom odmoru sa suprugom Duškom Tošićem i kćerkama Nikom i Atinom. U međuvremenu, fanovi na nastupima navijaju da se afera nastavi. Naime, poslije ludila koje je zatreslo region nakon pojavljivalja JK u ekstazi pred očima bosanskog fudbalera, Jelena se vratila poslu pokušavajući da skrene misli, ali ni u Holandija nije bilo idealno mjesto za beg samo iz jednog razloga.

Dok je JK zabavljala publiku svojim glasom i stasom u Amsterdamu prošle subote, fanovi su skandirali ime fudbalera Vranješa.

JK je ignorisala ove prozivke, pa je profesionalno nastavila da pjeva, kao da se ništa ne dešava. 


Podsjetimo, Jelena Karleuša našla se u centru skandala pošto je sporni materijal koji je navodno slala bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu tokom dvogodišnje tajne veze, ugledao svjetlost dana. Pošto je sve brzinski demantovala otišla je kod supruga u Kinu, odakle se krišom vratila zbog poslovnih obaveza.ž


Nakon snimanja "Zvezda Granda", raspametila je publiku novom pjesmom, primila nagradu za kolaboraciju sa Acom Lukasom na "Bankini", pa odletjela u Beč na nastup, odakle se uputila u Amsterdam. Veliku podršku tokom ovog dramatičnog perioda pruža joj porodica, prijatelji i brojne kolege.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.