x

Do jučer smo bili kao brat i sestra: Andreana Čekić smrtno uvrijedila Đanija!

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana osuđeni su na tri mjeseca kućnog pritvora zbog kršenja pravila koja su propisali državni organi tokom trajanja vanrednog stanja zbog širenja zaraze virusom COVID-19.

Kada se našao u ovoj situaciji, Đanija su mnoge kolege osudile, a bilo je i onih od kojih se nadao da će mu se javiti, ali se to nije desilo. Pjevač je to zamjerio najviše koleginici Andreani Čekić.


- Andreana me nije zvala, eto, moguće je. Zvala me je da joj budem kum kada se bude udavala, a sad me nije zvala. Vjerujte, nemam nikakav komentar. Do juče smo bili kao brat i sestra, a sad ispade kao da smo neprijatelji. Razočaran sam, ali ovako ti lijepo otvore oči, pa znaš ko ti je brat, a ko nije. Ako smo se poštovali cijelog života, ne razumijem da se niko ne sjeti da okrene telefon - rekao je Đani i dodao:

- Niko me od kolega nije pozvao. Zapravo, zvali su me samo Aco Pejović, Lukas, Ceca, Jana i Viki. Nema veze. Neka su svi oni meni živi i zdravi, želim im svu sreću ovog svijeta.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.