x

MOLI JE ZA POMOĆ

Dok Georgina živi u luksuzu, njena polusestra jedva preživljava: Nekad nemamo za jesti!

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez žive luksuznim životom, čije pojedine detalje dijele i s javnošću. Ipak, to nije slučaj i s polusestrom Georgine, koja se sada odlučila požaliti da od nje ne dobija nikakvu financijsku pomoć.

Patricia Rodriguez je otkrila da živi bez ikakve pomoći svoje polusestre Georgine. Kako je istakla, već tri godine nema stalni dom, dok njena polusestra živi životom na visokoj nozi, u luksuznim vilama i stalno putujući po svijetu.


"Švorc sam i moja polusestra mi ne pomaže. Najviše me boli zbog moje djece, ne zbog mene. Ja se mogu snaći s komadićem hljeba, ali šta je s njima, koji su njeni nećaci i nećakinje. Nisam ovo očekivala od nje", priznala je Patricia za špansku TV emisiju Socialite.

Ova 33-godišnjakinja istakla je da ponekad ima tek dovoljno da plati hranu i stanarinu, dok se ponekad bori da bi preživjela.


Odnos sa Georginom, otkrila je, naročito je postao turbulentan nakon smrti njihovog oca 2019. godine, a Patricia je otkrila i da ju je polusestra nakon očeve smrti "izbacila" iz života.

"Georgina, treba mi pomoć, ti si moja sestra. Znam da nemaš nikakvu obavezu ili odgovornost, ali pošto podržavaš druge i tako si dobra prema njima, barem budi takva i sa svojim nećacima. Ako ne želiš pomoći meni, pomozi njima", rekla je Patricia u očajničkoj molbi.


Ranije ove godine na Netflix je stigao i dokumentarac o životu Georgine, a rođena Argentinka nije spominjala Patriciju, već samo svoju sestru Ivanu.

Naime, ona i Patricija imale su istog oca, a različite majke. Nakon smrti Patricijine majke, ona je kao djevojčica došla živjeti s ocem i polusestrama. U jednom od svojih prvih intervjua za medije, prije nekoliko godina, izjavila je kako se uvijek osjećala "odvojeno" od njih.


Inače, ovo nije prvi put da se članovi Georginine porodice žale na nju, ranije su isticali kako im je ona okrenula leđa otkako je upoznala Ronalda.

"Srami nas se i vjerovatno smatra da je bolja od nas jer ne živimo luksuznim životom kao ona", rekao je njen stric Jesus Hernandez.

.

.

.

.

Izvor: Klix



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.