x

nikad viđena slika

Dosad neviđena fotografija Tošeta Proeskog: Njegova koleginica objavila uspomenu iz sretnih vremena! (Foto)

Makedonska pjevačica Andrijana Janevska podijelila je na svom profilu dosad neviđenu uspomenu na pokojnog Tošeta Proeskog.

Naime, fotografija koju je objavila prikazuje sretna vremena, a datira iz 2000. godine, kada je, osim sa Tošetom, bila na putovanju i sa koleginicom Karolinom Gočevom, s kojom je pjevač snimio duetsku pjesmu.


– Karolina, Toše i ja, 2000. u Sidneju, Australija. Nasmijani i pjevajući, idemo da gledamo košarkašku utakmicu na Olimpijskim igrama. Divna sjećanja na vrijeme kada je prijateljstvo bilo najvažnije, kada je riječ sujeta bila strana i kada nas je muzika spajala. Ova fotografija je iz moje privatne arhive i objavljujem je uz dozvolu porodice Karoline i Tošeta – napisala je Andrijana u opisu fotografije. Na ovo je reagovala i Karolina, zahvaljujući joj na “divnoj uspomeni”.


Podsjetimo, Proeski je tragično nastradao prije 13 godina u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj, prekinuvši svoju fantastičnu karijeru. I dan-danas njegove kolege se prisjećaju Tošetovih hitova i lijepe saradnje koju su imali s njim.

.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.