x

pljuni pa liži

Draganu Mirković urnisao, a onda je molio da se pomire: Saša Vidić otkrio detalje suočavanja sa poznatom pjevačicom, njen odgovor šokira!

Saša Vidić važi za jednog od rijetkih na estradi ko nema dlake na jeziku. Tako je dobar dio estrade bar u nekom momentu osjetio njegov strašni sud kada je odijevanje u pitanju, a na tapetu su mu se često našle i Dragana Mirković i Dara Bubamara. Ipak, kreator za Svet objašnjava kako je došlo do zakopavanja ratnih sjekira.

–Draganu nisam štedio kada je moda u pitanju. Ipak, prije izvjesnog vremena, javio sam joj se, uputio joj izvinjenje, što je žena prihvatila. Pokazala je svoju veličinu. Bilo pa prošlo – otkrio je Saša za SVET, dok u slučaju Dare ističe da su stvari išle drugim tokom.


–Imamo zajedničkog druga, i ona je preko njega pokušala da se pomirimo. Odnosno, ona je pričala sa njim kako bi voljela da stavimo tačku na te estradne svađe, okršaje, ne znam ni kako da ih nazovem. On je to meni prenio. Često se dešava da ljudi koje sam ja urnisao, ili ih nisam štedio se meni javljaju za pomirenje. Pa ja odlučim sa kim hoću a sa kim ne. Sa njom sam razmijenio par poruka. Ne zalazim u to da li je to uradila da je više ne bih prozivao ili istinski je željela primirje. Sad smo ok – zaključuje Vidić.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.