x

Dragojević tjerao Subotićevu da se riješi ploda: Aleksandra dva puta ab.rtirala Davidovo dijete!

Rijaliti učesnicu Aleksandru Subotić bivši dečko David Dragojević tjerao je više puta da abortira, iako je ona željela da mu rodi dijete. Osim toga Aleksandra je od Davida trpjela psihičku i fizičku torturu u toku veze, a doživjela je nervni slom kada ju je nakon svega ostavio zbog starlete Ane Korać.

Naime, Aleksandra je željela da se uda za Davida pa je više puta spominjala kako bi voljela da mu rodi dijete, što je Dragojević u početku sa oduševljenjem prihvatao. Međutim, kako Rijaliti saznaje Dragojević se monstruozno ponio prema svojoj bivšoj.

- Nikada ne bih započela ovu priču, ali treba da se sazna kakvo je zlo David Dragojević. Aleksandra je zbog njega mogla da plati glavom, on ju je tjerao na abortuse više puta iako joj prije odnosa nije dozvoljavao da pije pilule jer je navodno želio djecu, sve do trenutka dok ona ne zatrudni - započinje priču drugarica bivšeg para i dodaje da je Aleksandra bila životno ugrožena zbog Davidovog ponašanja.


- David je jedan licemjer i dno dna od čovjeka. Prvo je kukao Aleksandri kako želi da mu rodi dijete i radili su na tome. Svima se hvalio kako jedva čeka da postane otac, a ustvari je sve lagao samo da bi maksimalno iskoristio Aleksandru. Ona je zatrudnila i bila je presretna kada je to saznala, međutim on ju je tada ubijedio kako ona treba i mora da abortira i da još uvijek oni nisu materijalno obezbijeđeni za dijete, kao i da on mora u Ameriku. Rekao joj je da sa tim završi kako zna - priča potresno naš izvor i nastavlja:

- Taj skot nije čak ni bio sa njom na abortusu, već jedna njena dobra drugarica od povjerenja. Aleksandri to ni malo nije lako palo i psihički joj je bilo teško. Međutim, on je to za dan zaboravio i rekao joj je tada da se ne folira da to nije ništa. Mi smo svi bili u čudu, ali Aleksandra je bila zaljubljena pa mu je sve slijepo vjerovala, sve do sljedećeg puta kada je opet zatrudnila i kad joj je isto uradio - priča izvor i dodaje:


- Sljedeći put kada se ista scena ponovila Aleksandra je abortus mnogo teže psihički podnijela. Bila je u jakoj depresiji i ni malo joj nije bilo lako. David se ni jednog trenutka nije ni malo pokajao zbog takvog ponašanja niti je bio uz nju kada joj je bio najpotrebniji. Poslije toga se Aleksandra i ugojila i bila je jako nervozna što ste svi mogli da vidite i u "Zadruzi". Vidjeli ste koliko je on njom vladao kada ju je natjerao i Minu Vrbaški da udari. Aleksandra je bila pod njegovom punom kontrolom. Hvala bogu što ga se riješila i spasla sebe.

Podsjećamo da je Alekandra više puta izjavljivala da je David uništavao dok su bili u vezi, kao i da ju je maltretitrao kada se napije. Nakon što je ostavio Aleksandru odmah je stupio u vezu sa Anom Korać sa kojom je počeo da vlada kao i nekada što je činio sa Subotićkom.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.