x

DRAMA! Majka zadrugara završila na lijekovima! On ni ne sluti šta se napolju dešava!

Nakon verbalnog sukoba između Lazara i Brendona te međusobnog guranja koje je prekinuto intervencijom obezbjeđenja, porodica kontroverznog učesnika iz Čente kod Zrenjanina kaže za “Alo!” da ih uznemiravaju takve situacije.

- Srećom nisam gledala noćas “Zadrugu” kada se to desilo, jer da jesam, ne bih mogla da spavam – kaže Brendonova majka Ružica i dodaje:

- Tek sam jutros vidjela i odmah sam popila duplu dozu lijeka za pritisak. Šta da vam kažem? Ni jednoj majci nije prijatno da vidi svoje dijete u situaciji u kojoj može da bude povrijeđeno na bilo koji način a posebno fizički. Ja se ne bojim da će on prvi nekoga povrijediti. On se oduvijek branio riječima, a ne rukama. Ali se bojim da će njega neko povrijediti, iako je tu obezbjeđenje… Tamo su sekunde dovoljne da neko nekoga istuče - kaže Ružica za “Alo!”.



Brendonova majka kaže da se nije navikla na njegova učešća u rijaliti šou programima, iako je ovo četvrti u kojem se nadmeće. Svaki put ga, kaže, moli da im više ne priređuje takav stres, što on najprije obeća a onda pogazi svoju riječ. 


- Džaba ja njega molim kad on opet tjera po svom. Kad se jedan rijaliti završi on čvrsto obeća da više neće ulaziti, a onda dobije poziv pa krene da nas ubjeđuje kako će sve biti u redu i kako ne treba da se sekiramo - priča zabrinuta majka zadrugara.


Podsjećanja radi, sukob Lazara i Brendona je izbio zbog toga što je Lazar Brendona nazvao lopovom te ženomrzcem, ovaj je njemu vratio da je “miš mali”. Zatim su uslijedile druge verbalne uvrede od strane Lazareve djevojke Nataše Moskve koja je Brendona nazvala “p**erčinom” dok je ovaj nju oslovio sa “k**vo” i “pros**tutko”.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.